VanWylick.png

Van Wylick, producent van Isomix® De isolerende en drukvaste mortel voor daken en vloeren

Wij zijn de producent van Isomix®, een hoogwaardige mortel voor daken en vloeren. Welk project u ook om handen heeft, met het Isomix® Dak- of Vloersysteem bent u verzekerd van een perfect afgewerkte, drukvaste ondergrond met de juiste isolatiewaarde. Daar kunt u op bouwen!

NIEUW

Dak-Waterafstotend trans.png
Isomix Daksysteem.png

Isomix® Daksysteem 

biedt u unieke bouw- en ontwerpvrijheid

Het Isomix® Daksysteem bestaat uit isolatieplaten van wisselende dikte, opgevuld en afgewerkt met cementgebonden mortel (C-eps).

 

Voor architecten, aannemers en dakdekkers is het Isomix® Daksysteem dé oplossing voor het snel en efficiënt realiseren van een hoogwaardige, perfect afgewerkte ondergrond. Isolerend, drukvast, brandwerend, waterafstotend, windvast én duurzaam. Met het Isomix® Daksysteem kan ook eenvoudig meerzijdig afschot worden gerealiseerd.
 

2020020 - Daken.png
IsomixPlus Daksysteem.png

De nieuwste innovatie! 

De waterafstotende mortel Isomix®Plus

De nieuwste innovatie voor het dak heet Isomix®Plus: een waterafstotende mortel die voorgoed afrekent met het probleem van doorslag van vocht. Hiermee tilt u uw dakconstructie naar een nóg hoger niveau. Isomix®Plus is ideaal als basislaag voor conceptdaken, zoals bijvoorbeeld zonne-, parkeer-, water-, groen- en leefdaken.
 

Isomix® Plus Daksysteem 

is waterafstotend

2020020 - Daken.png
Isomix Vloersysteem.png

Isomix® VloersysteemVoor vloerenleggers en andere bouwprofessionals is het Isomix® Vloersysteem dé oplossing voor het snel en efficiënt realiseren van een hoogwaardige, cementgebonden mortel (C-eps). Een groot voordeel is dat hierin ook meteen alle leidingen verwerkt kunnen worden, en dat op elke gewenste hoogte. Dit maakt dit innovatieve vloersysteem tot de ideale onderlaag. Egaliserend, isolerend, drukvast, brandwerend én duurzaam.

Isomix® Plus Daksysteem 

is waterafstotend

2020020 - Vloeren.png